Katarzyna Bosacka Cuda w kuchni (wersja z autografem)

  • Seria:  
Chrupiące pączki z przejrzałych bananów, wytrawne babeczki z makaronu po rosole, gnocchi z garstki ziemniaków, podpłomyki z dowolnymi dodatkami oraz frytki z warzyw. “Cuda w kuchni” to zbiór przepisów i porad, jak przygotować proste i pyszne dania ze składników, które…
Kategoria Kuchnia i diety
Oprawa twarda
Miejsce i rok wydania Warszawa, 2021
Format 170 x 235 mm
Więcej szczegółów

Chrupiące pączki z przejrzałych bananów, wytrawne babeczki z makaronu po rosole, gnocchi z garstki ziemniaków, podpłomyki z dowolnymi dodatkami oraz frytki z warzyw. “Cuda w kuchni” to zbiór przepisów i porad, jak przygotować proste i pyszne dania ze składników, które akurat mamy pod ręką: z pozostałości po wczorajszym obiedzie, chleba nie pierwszej świeżości, podstawowych owoców i warzyw, resztek sera, czy z mrożonek.

„Cuda w kuchni” to książka oparta na autentycznych przeżyciach mojej dużej rodziny, okraszona zdjęciami z naszych własnych telefonów. Z kreatywnymi przepisami na cuda z resztek i prostych składników, które każdy z nas ma zwykle w domu, które można łatwo znaleźć w osiedlowym sklepiku lub zebrać samemu: w lesie, na łące lub w ogrodzie. Do tego garść pomysłów na przygotowywanie jadalnych prezentów, pielęgnację ziół, domowe kosmetyki i ekologiczne środki czystości. Wszystkie do wykorzystania nie tylko w czasie pandemii! Z radością oddaję w Wasze ręce książkę, dzięki której na własnym stole sprawdzicie, jak niewiele trzeba, by z tak zwanej „pustej lodówki” wyczarować smaczne dania dla całej rodziny. 

Katarzyna Bosacka

Na skróty

Informacje szczegółowe

Książka

Kategoria Kuchnia i diety
Format 170 x 235 mm
Liczba stron 304
Data premiery 10.02.2021
Miejsce i rok wydania Warszawa, 2021
Numer wydania 1
Język wydania polski
ISBN 9788326845925

E-book

Liczba formatów 1 (PDF)
Rozmiar plików PDF - 21.6MB
Zabezpieczenie znak wodny
Miejsce i rok wydania Warszawa, 2021
ISBN 978-83-268-3428-8